Solutions: Partituur en opname


Sophia Dady schreef het lied Solutions voor koor met pianobegeleiding. Ze werd daartoe geïnspireerd door de website 366 Solutions, waar jarenlang werd gewerkt om elke dag van het jaar een oplossing te kunnen aanreiken om de klimaatverandering tegen te gaan. 

In dit leermiddel vind je:

  • de volledige score van het lied, bestaande uit een koorpartituur (afgewisseld een- en meerstemmig waarbij vooral de sopraanstem de lead zingt);
  • de partij voor de sopraan;
  • de mp3-opname. 

Singer-songwriter Sophia Dady aan het woord

Dit leermiddel biedt jou en je leerlingen de kans om je te laten horen in de strijd tegen de klimaatverandering. Ikzelf ben een singer-songwriter van Leicestershire in Engeland. Solutions is een lied met een zeer positieve en krachtige boodschap, gemaakt om mensen aan te sporen om oplossingen te vinden om de klimaatverandering tegen te gaan.

Door dit leermiddel te delen, nodig ik alle scholen, koren, bands, zangers en zangeressen uit om hun eigen cover te maken van dit lied, zodat de boodschap om onze wereld te reinigen, herstellen en beschermen op die manier uitgedragen kan worden. Een school ging jullie al voor en heeft al een versie opgenomen en deze aan mij bezorgd. 

Dit lied is gratis te gebruiken, dus wil je deelnemen met jouw school of zangorganisatie en wil je ook op onze website en op onze social media verschijnen, dan hoef je enkel een opname van jouw schoolkoor of een link naar je YouTubefilmpje aan mij te bezorgen. 

Je vindt de muziek ook in een hogere toonaard, zodat het lied geschikt blijft ook als je kleinere kinderen wil laten meezingen.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Andere functie

Ontdek ook